IWC Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar Top Gun

IIWC a lansat Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar Top Gun, despre care fanii sustin ca are o lizibilitate de invidiat. Brandul afirma ca s-a axat pe dezvoltarea unui nou design, dar ca s-au pastrat liniile traditionale si elementele care definesc compania IWC.

Din 1868, IWC este un brand apreciat in intreaga lume. Ceasornicarii si-au castigat aceasta reputatie datorita faptului ca vin mereu cu ceva nou si incerca sa creeze ceva aparte in fiecare model. La categoria “Ceasuri Complicate” de la Grand Prix d’Horlogerie, ei au ales sa concureze cu Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar Top Gun, un model creat din titaniu si ceramica. Brandul sustine ca acest ceas este printre cele mai complexe modele create de IWC pana acum. Pe langa rezerva de energie de 7 zile, ceasul include un calendar perpetuu cu indicarea datei, indicatorul pentru zile si luni si un afisaj cu fazele lunii.

Mecanismul ceasului este unul automat, cu un calibru 51614. Are un balansier Glucydur si un rotor din aur de 18k. Frecventa mecanismului este de 21.600 de vibratii pe ora. Carcasa este creata din ceramica si titaniu, are un diametru de 48 de mm, o grosime de 16 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 60 de metri. Este de apreciat modul in care ceasornicarii de la IWC au reusit sa incorporeze mai multe functii si, in acelasi timp, sa pastreze un cadran echilibrat.

Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar Top Gun face parte din colectia Pilot’s Watch, iar brandul i-a stabilit un pret de 38.000 de franci elvetieni.

6 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu