IWC Ingenieur Double Chronograph Titanium

IIWC prezinta un model adresat exclusiv barbatilor, unul dintre cele mai „grele” ceasuri ale brandului. Ingenieur Double Chronograph Titanium, dupa cum afirma si brandul, este o „capodopera a ingineriei ceasurilor”.

Este primul model semnat IWC care are 2 indicatoare pentru secunde. Acest cronograf dublu este o extensie tehnica a mecanismului cronograf, care permite masurarea a doi timpi diferiti. Pentru inceput, prin simpla apasare a butonului pentru cronograf, cele doua indicatoare vor incepe sa se miste simultan. In acel moment, cel de-al doilea indicator nu va fi vizibil, ambele fiind suprapuse. Prin apasarea unui al treilea buton, aflat in dreptul orei 10, doar unul dintre indicatori se va misca, pana va fi oprit prin apasarea butonului de la ora 2. Mecanismul este unul automat, cu calibru 79230. Are 29 de jewels, o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 44 de ore. Ca functii, ceasul indica ora, minutele si secundele, are un afisaj pentru zi si data la ora 3 si inca trei cronometre pentru ore, minute si secunde dispuse in jumatatea stanga a cadranului.

Ceasul mai detine multe trasaturi care il fac special. Bezelul este prins in cinci suruburi care sunt acoperite cu un strat de DLC. Caracasa a fost regandita, acum fiind una clara, bine definita si atractiva. Pentru o lizibiliate mai buna, pe langa alb si negru, au fost folosit pentru prima data si albastrul. Carcasa este din titaniu si cauciuc negru, cu geamuri din cristal de safir, anti-reflexie, pe ambele parti. Are un diametru de 45 mm si o grosime de 16 mm. Remontoarul este insurubat, iar carcasa este rezistenta la apa pana la o adancime de 120 de metri. Cureaua este din cauciuc.

Un ceas care isi merita pe deplin numele, remarcandu-se atat prin design cat si prin functionalitate.

9 August   by | 3 comentarii | Branduri:

Comentarii

cristii matache (11-08-2011 ; 12:19 pm) #

Salutare , ceasul este extraordinar din punctul meu de vedere! Vreau sa stiu daca exista in magazinele de la noi din tara si ce pret are? Multzam!

alex (11-08-2011 ; 1:22 pm) #

Nu cred ca exista in magazinele de la noi, inca. Singurii dealeri pentru IWC in Romania sunt cei de la helvetansa.

silviu (14-08-2011 ; 8:44 pm) #

are un pret de 12.700 $

Scrie un comentariu