Jaeger-LeCoultre Master Grande Tradition Gyrotourbillon 3 Jubilee

CCei de la Jaeger-LeCoultre si-au propus ca anul 2013 sa fie la fel de promitator ca cel trecut, daca nu mai bine. Ei au inceput noul an cu prezentarea unui nou model la SIHH, ceasul Master Grande Tradition Gyrotourbillon 3 Jubilee. Designul inspirat din ceasurile de buzunar din secolul al XIX-lea a atras toate privirile vizitatorilor.

Anul acesta, brandul implineste 180 de ani de existenta, iar ceasul va fi lansat in aceasta onoare. Gyrotourbillonul este o creatie proprie, care a facut senzatie pe piata, imediat dupa aparitie. Dorind sa vina cu ceva nou, ceasornicarii de la Jaeger-LeCoultre au combinat aceste element cu un flying tourbillion. Deisgnul ceasului a primit nenumarate laude, iar cadranul a fost clasificat ca fiind “exceptional”. Intr-adevar, toate functiile sunt bine individualizate, fiecare subcadran fiind plasat in asa fel incat sa nu incarce si sa nu taie prea mult din celelalte.

Mecanismul are un calibru 176, acesta fiind cel mai nou dintre cele 1.242 de calibre concepute si create in totalitate de brand. Este un mecanism mecanic, alcatuit din 592 de componente si 92 de jewels. Are o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de 48 de ore, asigurata de doua casete arc. Ca functii, indica orele si minutele, are un cronograf cu indicator digital si un subcadran pentru fazele lunii.

Carcasa este creata din platina si are un diametru de 43.5 mm si o grosime de 15.5 mm. Brandul sustine ca atat carcasa, cat si mecanismul sunt rezistente la apa pana la o adancime de 50 de metri. Ceasul vine livrat cu o curea din piele de alligator, care se inchide cu ajutorul unei catarame duble.

Master Grande Tradition Gyrotourbillon 3 Jubilee este in editie limitata de 75 de bucati.

29 January   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu