Jaeger-LeCoultre reinventeaza Reverso

CConceptul din spatele modelului Reverso a fost dezvoltat initial in India in 1931 pentru jucatorii englezi de Polo care aveau nevoie de un ceas ce trebuia protejat de loviturile violente din timpul jocului. Amplasat in carcasa dura si reversibila, elegantul ceas a reusit sa reziste de-a lungul timpului.

Astazi, la aproape 80 de ani de la prima aparitie a modelului, Jaeger-LeCoultre ne prezinta noua varianta: Grande Reverso ultra subtire. Un omagiu adus celebrei editii din 1931. Noul model atrage privirile cu carcasa subtire si un aspect de o simplitate clasica.

Miscarea mecanica este sustinuta de calibrul 822, care masoara numai 2.7mm grosime. Mecanismul este ansamblat si ornamentat manual cu 21 jewels. Este compus din 134 piese, are o rata de 21600 vibratii pe ora si o rezerva de energie de 45 de ore. Ceasul a fost lansat in doua versiuni de carcasa: otel inoxidabil si aur roz de 18k. Are o latime de 27mm, o grosime de numai 7.2 mm, o rezistenta la apa de 3 atmosfere si va fi livrat cu o curea neagra din piele de aligator.

O combinatie armonioasa intre forta, eleganta si tehnica. Cei interesati se vor putea bucura, de asemenea, de modele in editie limitata. Ele vor fi echipate cu cadran negru si indicatoarele albe sau un cadran argintat si indicatoarele de aur.

8 December   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Coussin Emperador de la Piaget | 10 si 10 (06-01-2011 ; 4:16 pm) #

[…] si se ofera ceasuri subtiri. De la Perpetual Calendar ultra plat de la Audemars Piguet sau noul Reverso de la Jaeger-LeCoultre pana la Altiplano de la Piaget, ceasornicarii ceasurilor de lux au realizat […]

Scrie un comentariu