Jaquet Droz Grande Seconde

JJaquet Droz a incantat atat pe cei care prefera simplitatea si eleganta, cat si pe iubitorii de sporturi. La BaselWorld, brandul a uimit domnii cu trei modele atragatoare, aproape sport, care contin elementele traditionale brandului.

Ceasul Grande Seconde Power Reserve Ceramic a avut parte de o prezentare separata, in care s-a pus accent pe designul perfect finisat si pe eleganta subtila. Observam un cadran placut, cu o culoare uniforma si foarte lizibil. In ceea ce priveste mecansimul ceasului, acesta este unul automat, creat in atelierele proprii. Pe langa cele 30 de jewels si rezerva de energie de 68 de ore, mecanismul are o caseta arc dubla si o greutate oscilanta grea, din metal. Mecanismul este asezat intr-o carcasa din ceramica, de 44 mm in diametru, cu o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri si cu o curea din piele de aligator.

Ceasul Grande Seconde Sw Steel-Rubber a fost conceput special pentru cei care se indragesc aventurile si carora le place ca ceasul pe care il poarta sa le reflecte spiritual aventurier. Recunoastem ca are un design mai sport, dar, parca in esenta lui, detine si elemente mai elegante. Spre deosebire de cel anterior, acesta are o carcasa din otel inoxidabil cu un diametru de 45 mm. Mecanismul este aproape identic cu cel prezentat mai sus, doar ca este tratat cu ruteniu. Din aceeasi categorie sportiva, cei de la Jaquet Droz au prezentat si ceasul Tourbillon. Acesta parca iese din linia sportiva si cea clasica, tourbillonul oferindu-i un aer mult mai modern. Si pentru a avea fiecare cate o carcasa diferita, acest model a fost creat din aur rosu de 18k. Pe langa rezerva de energie de 7 zile este interesant si modul de dispunere al functiilor, cu tourbillonul in partea superioara a cadranului.

Cum spuneam mai devreme, toate cele trei ceasuri inglobeaza un element specific brandului si anume, cele doua inele de pe cadran, care alcatuiesc cifra 8. Din pacate, nu am reusit sa aflam nimic despre preturile celor trei modele sau daca sunt in editie limitata.

13 March   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Jaquet Droz Ivory Enamel | 10 si 10 (01-06-2012 ; 9:47 am) #

[…] lanseaza modele cu un aer putin mai sport, incercand sa iasa din eleganta, cum ar fi modelul Grande Seconde. Totusi, suntem de parere ca numele brandului sta mai bine pe ceasurile cu un design clasic, decat […]

Scrie un comentariu