Jaquet Droz Grande Seconde Minerals

CCei de la Jaquet Droz nu se pot desparti de ceasul care le-a adus atat de mult succes de-a lungul timpului si incerca pe zi ce trece sa il imbunatateasca. Grande Seconde este lansat cu cinci cadrane noi, create din minerale si praf de perla.

Tehnicienii brandului care se ocupa de pietrele pretioase cauta mereu pietre rare si potrivite pentru a construi ceasuri unicat. Cristalele care sunt asezate pe cadran trebuie sa fie dure si rezistente la zgarieturi. Unul dintre cele mai grele porcese este acela de a taia si finisa aceste pietre intr-un stil estetic, care in acelasi timp sa reflecte si natura lor. Pentru ceasurile Grande Seconde Minerals, tehnicienii au lucrat cu minerale ca lapis lazuli, rodocrozit, jad, bronzit, agat si pietre aso. Fiecare dintre ele trebuie taiate intr-un anumit fel, pentru a pastra cristalele intacte.

Mecanismul este acelasi pentru oricare dintre cele cinci modele. Este unul automat, cu calibru 2663, cu caseta arc dubla si cu o greutate oscilanta din aur alb. De asemenea, are 30 de jewels o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 68 de ore.

Carcasa din aur rosu difera ca marime in functie de varianta aleasa. La ceasurile Grande Seconde Bronzite si Grande Seconde Lapis Lazuli aceasta are un diametru de 43 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. Cureaua celor doua este din piele neagra de aligator. Ambele sunt in editie limitata de 88 de bucati.  Modelele Grande Seconde Jadeite si Grande Seconde Red Moss Agathe au o carcasa cu un diametru de 39 mm. Ceasul cu agat este in editie limitata de 8 bucati.  Ultimul ceas Grande Seconde Astorite are carcasa tot de 39 mm, doar ca pe bezel si pe sistemul de prindere al curelei sunt dispuse diamante. Aceasta varianta, cat si cea cu jad sunt unicate.

Desi nu am reusit sa aflam preturile pentru aceste modele, suntem siguri ca vor fi foarte cautate.

11 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu