Jaquet Droz Lady 8

CCei de la Jaquet Droz a prezentat la BaselWolrd o colectie de ceasuri adresate doamnelor. Modelele Lady 8 au impresionat vizitatorii cu designul lor elegant si cu multitudinea de detalii pe care le contin.

Imediat observam ca ceasornicarii au pastrat liniile simple si elegante, pe care le-au combinat cu detalii subtile si pietre pretioase. De asemenea, numele ceasurilor evidentiaza cea mai veche traditie a brandului, aceea de a incorpora in modele semnul infinitului. Cei de la Jaquet Droz au dorit sa ofere ceasurilor cat mai multa delicatete si, de aceea, au adaugat in partea superiara a carcasei o perla sau o piatra pretioasa.

Lady 8 poate fi construit din otel inoxidabil, aur alb sau rosu. Indiferent de material, carcasa are un diametru de 35 mm si o grosime de 12.7 mm. Totusi, in functie de model, bezelul este ornat diferit: carcasa din otel inoxidabil cuprinde 50 de diamante, cea din aur rosu este ornata cu granate maro, iar varianta din aur alb este combinata cu 276 de diamante. De asemenea, in partea superioara poate fi un cabochon negru, maro sau o perla alba. Mecanismul este acelasi pentru fiecare model. Este unul automat, cu un calibru Jaquet Droz 1153. Contine o caseta arc dubla, o greutate oscilanta din aur alb si 28 de jewles. Functioneaza la o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si are o rezerva de energie de aproximativ 68 de ore.

Ceasurile Lady 8 vin cu o curea din piele de aligator si au rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. Nu stim inca pretul si editia modelelor.

7 May   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu