Jean-Claude Biver la Gala Premiilor Caesar.

JJoia trecuta, la Athenee Palace Hilton din Bucuresti a fost Gala Premiilor Caesar. Premiile Caesar sunt acordate de catre cititorii revistei. La gala au participat mai bine de 250 de VIP-uri, personalitati atat din lumea politica, cat si din cea a afacerilor. Nu au lipsit nici numele grele din sportul romanesc: Ion Tiriac, Ilie Nastase, Nadia Comaneci sau Gica Popescu, acestia fiind ambasadori a diferitor branduri de succes din Romania si din afara.
Cu aceasta ocazie, Jean-Claude Biver, CEO Hublot, a mai trecut un premiu in palmaresul sau, un palmares care este demn de invidiat. Cei de la Caesar i-au inmanat acestuia premiul CÆSAR Best Honoris pentru activitatea sa din ultimele patru decenii.
Urmarind comunicatele de presa facute de Hublot, putem observa ca numai in ultima luna Jean-Claude Biver a fost premiant de 4 ori. Se pare ca este una dintre cele mai productive companii elvetiene, cu o crestere constanta in ultima perioada. La aceasta mai adaugam si o echipa foarte buna de marketing si PR, care promoveaza imaginea Hublot, ajungand sa fie un brand la nivelul celor cu o traditie mult mai indelungata in domeniu (compania Hublot s-a nascut in 1980, fondata de Carlo Crocco).
In mod cert, zilele acestea sunt unele de glorie in cadrul companiei Hublot, avandu-l ca protagonist pe Jean-Claude Biver.

2 December   by | 2 comentarii | Branduri:

Comentarii

Pingback Hublot Nastie Bang dedicat lui Ilie Nastase | 10 si 10 (28-06-2011 ; 2:00 pm) #

[…] Decembrie anul trecut la Gala Premiilor Caesar tinute in Athenee Palace Hilton din Bucuresti, Jean-Claude Biver, CEO Hublot, anuntase mai […]

Pingback Girard-Perregaux pentru Romania | 10 si 10 (09-12-2011 ; 12:48 pm) #

[…] revista romaneasca CAESAR, care anul trecut i-a acordat lui Jean-Claude Biver, CEO Hublot, premiul CÆSAR Best Honoris pentru activitatea sa din ultimele patru […]

Scrie un comentariu