JeanRichard Diverscope LPR

DDe-a lungul timpului, JeanRichard a imbunatatit colectia Diverscope cu modele performante, care multumeau orice iubitor de ceasuri sport. La SIHH, brandul a prezentat ceasul Diverscope LPR, despre care se spune ca este un mecanism performant si „un companion sportiv demn de incredere”.

Pana acum, majoritatea ceasurilor din colectia Diverscope erau create din titaniu. Ultimul model lansat are carcasa din otel inoxidabil. De la prima vedere observam cele doua remontoare; unul este pentru setarea orei si minutelor, iar cel de-al doilea este pentru bezelul directional interior. Diver fiind are o rezistenta la apa care tine pana la o adancime de 300 de metri. In cazul in care se ajunge la o astfel de adancime, brandul sustine ca lizibilitatea ceasului nu este afectata. Este foarte posibil luand in calcul carcasa de 43 mm in diametru, indicatoarele si indecsii tratati cu material luminos si cadranul negru. Desi au pus pret pe design si scop, cei de la JeanRichard nu au neglijat nici mecanismul. Este unul automat, creat in atelierele proprii, JR1010. Acesta a luat nastere in 2004 si de atunci a avut un succes nemaipomenit, de aceea brandul a decis sa echipeze acest ceas si inca altele noua cu acest tip de mecanism. Are 26 de jewels si o rezerva de energie de 48 de ore.

Cei de JeanRichard nu au mentionat nimic privind modele disponibile. La prezentarea de SIHH, ceasul Diverscope LPR a impresionat multi vizitatori. Sa vedem ce impresie va crea cand va ajunge la vanzare.

27 January   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu