King Power Bayern Munich

HHublot a dorit sa valorifice parteneriatul dintre ei si FC Bayern Munchen si astfel, au lansat ceasul King Power Bayern Munich. S-a cautat inglobarea de elemente traditionale, atat din partea brandului cat si din partea echipei de fotbal. De asemenea, cei de la Hublot au dorit ca acest model sa exprime adevaratul spirit de echipa si sa evidentieze legatura puternica dintre ei si Bayern Munchen.

Hublot este partenerul si “official timekeeper” al clubului Bayern Munchen. Atat brandul, cat si echipa de fotbal sunt considerati a fi maestri in a combina arta cu valorile traditionale printr-o maniera proprie. Hublot este printre companiile foarte des intalnite in lumea sporturilor, brandul avand parteneriate cu Manchester United, Ajax si cu multe personalitati din lumea tenisului sau artelor martiale. Ceasul King Power Bayern Munich a fost lansat in prezenta CEO-ului Hublot, Jean-Claude Biver si a lui Karl-Heinz Rummenigge, membru al consiliului executiv al echipei  Bayern Munchen. La eveniment au participat si cativa dintre fotbalistii echipei de fotbal, cum ar fi Ribery, Boateng, Gustavo sau Pizarro.

Carcasa ceasului din otel inoxidabil, are un diametru de 48 mm si un bezel din titaniu, cu laterala din cauciuc. Geamul este din cristal de safir si are pe el indecsi de minute, in culoarea albastra. Remontoarul este si el din titaniu, iar butoanele sunt din acelasi material, doar ca sunt acoperite cu PVD negru. Indicatoarele si indecsii sunt tratati cu Superluminova. Carcasa este rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri si are o curea din cauciuc negru.

Mecanismul automat HUB4245 impresioneaza imediat prin cronometrul central de 45 de minute. Este alcatuit din 249 de componente si este ornat cu 28 de rubine. Esapamentul are un levier elvetian, iar greutatea oscilanta este acoperita cu PVD negru. Mecanismul are o frecventa de 4 Hz si o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore.

Cei de la Hublot sustin ca ceasul  reflecta perfect pasiunea si valorile comune dintre ei si FC Bayern Munchen si, in acelasi timp exprima foarte bine prietenia stransa dintre cei doi.

3 September   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

eux (04-09-2012 ; 10:37 pm) #

cred ca are un mecanism care vrea sa redea cat mai exact stilul de viata german:sau mai bine zis punctualitatea germana.fregventa imi spune acest lucru.ma gandesc ca si lucrul este de calitate germana.la o asemenea fregventa cred ca durata de viata a ceasului este mai scazuta.oricat de scazuta este forta de frecare pe rubine, de la 3,5 H(fregventa egala daca nu ma insel cu cea a sunetului),produce o mare uzura.de aceea ceasurile mecanice nu pot fi asa fixe.fregventa mare produce uzura.va rog sa ma corectati daca am gresit.

Scrie un comentariu