Ladoire Black Widow

LLadoire Genève introduce un nou model in colectia “Black Widow”, inspirata de porecla data paianjenului periculos Lactrodaectus Manctans. Acest model mecanic  se numeste Mr. Green si se va produce in editie limitata de numai 12 ceasuri.

Carcasa asimetrica reflecta caracteristicile creatiilor Ladoire, designul distingandu-se prin profilul alungit si liniile sofisticate de la un capat la celalalt. Chiar daca are un aspect mai robust, carcasa din titan nu este mai mare de 41.77 mm in inaltime si 50.8 mm in latime, mai mica si mai subtire decat celelalte trei modele din colectie. Prin constructia cadranului in diferite nivele au lasat sa se vada parti din miscarea mecanismului. Accentele de verde, alb si rosu, impreuna cu materialele  bine finisate fac ca lizibilitatea sa fie foarte buna.

Mecanismul automatic Calvet o2 are o grosime de 10 mm, 38 jewels si poate mentine o rezerva de putere de 52 de ore. Complicatiile la modul in care sunt indicate orele, minutele si secundele sunt patentate, toate fiind montate pe niste rulmenti cu micro-bile din ceramica. De asemenea, are o functie GMT cu indicator central care poate fi actionata prin intermediul unu buton de la ora 2. In spatele ceasului putem vedea toata miscarea mecanismului, impreuna cu micro-rotorul care intretine rezerva de energie.

Pretul unui asemenea model este de 68,800 franci elvetieni, fara TVA sau alte taxe.

1 March   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Ladoire la Grand Prix D’Horlogerie de la Geneva | 10 si 10 (19-09-2011 ; 3:39 pm) #

[…] dintre modelele brandului, ceasul Mr. Green, participa la Grand Prix D’Horlogerie de la Geneva. Acest model face parte din colectia Black […]

Scrie un comentariu