Longines Heritage 1942

DDe 175 de ani, ceasurile Longines incanta publicul cu o eleganta si stil aparte. Cu ceasul Heritage 1942, lansat la BaselWorld, brandul arata ca inca isi pastreaza cele mai pretioase traditii si elemente care i-au adus de-a lungul timpului succesul dorit.

Imediat observam trasaturile principale a modelului: este solid, robust si vintage. Butoanele rotunde pentru cronograf si remontoarul sunt folosite la ceasurile companiei inca din 1940. Chiar daca designul are un stil mai vechi au folosit tehnologia actuala pentru manufacturare.

Carcasa din otel inoxidabil are un diametru de 40 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. Mecanismul automat din interiorul carcasei se foloseste de un calibru L688.2, are 27 de jewels, o frecventa de 4 Hz si o rezerva de energie de 54 de ore. Cadranul poate fi alb sau negru si indiferent de varianta aleasa ceasul va ramane echipat cu acelasi mecanism si functii, printre care se numara si o scara tahometrica. Ceasul este livrat cu o curea din piele de aligator cu catrama din otel.

Ne-a placut acest model. Nu este unul foarte performant sau foarte elegant. Este o combinatie armonioasa intre mai multe stiluri, dintre care a rezultat un ceas care ne aminteste de ceea ce este Longines. Ca pret, ceasul Heritage 1942 se vinde la 2.850 de dolari.

26 April   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu