Longines La Grande Classique

DDe cand ne-am apucat sa discutam despre cele mai interesante prezentari de la BaselWorld, am neglijat putin doamnele. In cautarea noastra, am dat peste un ceas pentru femei, care merita prezentat scurt. Probabil a atras multe priviri la targul de la Basel.

Cei de la Longines au lansat ceasul La Grande Classique de Longines 180th Anniversary, care ne-a impresionat  prin delicatete. Modelul aduce un tribut colectiei La Grande Classique, colectie care a fost admirata atat de femei cat si de barbati de mai bine de 20 de ani.

Carcasa din otel inoxidabil are un diametru de 29 de mm. Pe langa cele 180 de diamante cu care este ornata, carcasa are si o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. Diamantele de regasesc si pe cadranul din praf de perla, in numar de 12. Mecansimul ceasului este unul cuart, ETA E03.001. Cureaua este creata tot din otel inoxidabil si se inchide intr-o clema.

Ceasul La Grande Classique de Longines 180th Anniversary este in editie limitata de 180 de bucati, iar pretul unui model este in jurul a 7.000 de dolari.

12 April   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu