Louis Vuitton Fly Back Tambour Automatic Chronograph

LLouis Vuitton a lansat in 2011 primul ceas Fly Back Automatic Chronograph. Acesta a impresionat pe multi, nu numai datorita mecanismului performant, dar si pentru usurinta cu care putea fi folosit. Acum, brandul prezinta un nou model, care se pare ca ii va calca pe urme predecesorului sau.

Ceasul Fly Back Tambour Automatic Chronograph are un design destul de impunator. Cele doua subcadrane aduc aminte de cronografele militare ale anilor ’60. De asemenea, brandul a construit atat cele doua cronometre cat si intregul cadran in asa fel incat sa semene cu bordurile aeronavelor. Foarte multi piloti au apreciat usurinta cu care cele doua cronografe pot fi folosite. Culoarea galbena creeaza un contrast destul de puternic, motiv pentru care ceasornicarii de la Louis Vuitton au folosit-o pentru a spori lizibilitatea modelului.

Cei de la Louis Vuitton nu au oferit multe informatii privind partea tehnica a modelului. Carcasa ceasului este din otel inoxidabil si are un diametru de 44 mm. Din motive ergonomice, brandul a folosit cauciuc pentru remontoar, iar pentru curea a ajuns la o combinatie de piele de aligator si piele de bovine. Mecanismul ceasului este automat, cu un calibru LV 137, care a fost contruit in atelierele Dubois-Depraz. Cei de la Louis Vuitton nu au oferit multe informatii cu privire la partea tehnica a modelului.

Nu am aflat nimic despre pretul de vanzare, dar stim ca ceasul Fly Back Tambour Automatic Chronograph este in editie limitata de 888 de bucati.

18 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu