Louis Vuitton Tambour Bijou Secret

CChiar in perioada ceremoniei Grand Prix d’Horlogerie de la Geneva, cei de la Louis Vuitton au lansat ceasul Tambour Bijou Secret. Modelul are un design elegant si a impresionat doamnele prin cadranul ascuns sub un capac “floral”.

Colectia Tambour Bijou a fost lansata in anul 2006 si cuprinde numai ceasuri pentru femei care, dupa cu sustin si ceasornicarii, sunt modele “rafinate, delicate si precise”. Odata cu lansarea ceasului Tambour Bijou Secret brandul a pus bazele unei noi linii in interiorul aceste colectii, una care va fi alcatuita din ceasuri-bijuterii, majoritatea avand un cadran ascuns.

Tambour Bijou Secret este din aur alb sau roz, iar capacul cadranului, ornat cu diamante, are un model creat din praf de perla. Dat la o parte, purtatoarea va putea vedea cadranul, care, la fel ca si capacul sau, este construit cu ajutorul diamantelor si a prafului de perla. Deoarece au dorit sa ii confere mai multa eleganta, ceasornicarii de la Louis Vuitton au creat pentru acest model o curea mai ingusta care poate fi din piele de alligator sau din aur alb, ornata in totalitate din diamante. Ceasul este destul de mic, avand un diametru de 22 mm si o grosime de 9 mm. Desi pare fragil, brandul sustine ca modelul rezista la apa pana la o adancime de 30 de metri. Mecanismul este unul simplu, cuart, iar ca functii indica doar orele si minutele.

Ceasornicarii de la Louis Vuitton au reusit cu Tambour Bijou Secret sa adune foarte multe laude. Fanii brandului sustin ca este un model simplu, care atrage prin eleganta. Pretul ceasului a fost stabilit la 100.000 de euro.

11 December   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu