Manero BigDate Power

CCei de la Carl F. Bucherer au scos un nou model pentru toate gusturile in ceea ce priveste designul. Ceasul Manero BigDate Power, nu numai ca are un mecanism performant, dar a fost lansat in mai multe variante, pentru pretentiile oricarui fan.

Ceasul are un design elegant, combinat cu tendintele clasice si traditionale ale brandului. Cadranele sunt aerate, “curate” dupa cum sustin cei de la Bucherer si au o lizibilitate de invidiat. Carcasele pot fi din otel inoxidabil sau din aur roz. Cadranul ramane neschimbat la oricare model, dar cureaua poate fi din piele neagra sau maro sau din otel inoxidabil sau aur. Diametrul oricarei carcase este de 40 mm, iar grosimea de 11.45 mm. Rezistenta ceasurilor la apa este pana la o adancime de 30 de metri. Mecanismul care se gaseste in fiecare model este unul automat, cu calibru CFB 1964, creat in atelierele proprii. Ca diametru, acesta masoara 26.2 mm si are o grosime de 5.1 mm. Pe langa cele 28 de jewels, mai are si o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore. Pe cadran, pe langa afisajul mare pentru data de la ora 12, la ora 6 se afla indicatorul pentru rezerva de energie.

Brandul sustine ca aceste modele incorporeaza elemente clasice noi. Destul de interesanta combinatia de cuvinte, dar, daca stam sa ne gandim, cam asa si este: sunt ceasuri clasice cu o tenta moderna. De asemenea, sunt destul de practice, putand fi purtate la orice ocazie.

23 May   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu