Maurice Lacroix Pontos S

CCei de la Maurice Lacroix lanseaza un nou ceas cu cronograf, Pontos S, conceput pentru a-i ajuta pe scafandri. Acesta are un design modern, despre care se spune ca imbina perfect functionalitatea cu practicalitatea.

Conceput pentru iubitorii de scufundari, ceasul din otel inoxidabil are un diametru de 43 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 200 de metri. Remontoarul si cele doua butoane au fost create in asa fel incat sa fie usor de folosit si sub apa.

La capitolul functii si aici modelul este destul de inzestrat. Pe langa cronograful central, pe cadran se mai afla si trei cronometre, unul pentru 12 ore, unul pentru 30 de minute si unul pentru secunde. Pentru a nu incarca foarte tare ceasul, brandul a ales sa pozitioneze afisajul pentru data in interiorul subcadranului de la ora 6. Geamul din cristal de safir care protejeaza cadranul este curbat si tratat cu material anti-reflexie.

Mecanismul ceasului este automat, cu un calibru ML112. Acesta este inspirat din mecanismul Valjoux 7750, bine cunoscut pentru performanta si precizia sa. Pe langa cele 25 de jewels cu care este ornat, mecanismul are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 46 de ore.

Pontos S vine livrat cu o curea din otel inoxidabil, care se inchide cu ajutorul unei cleme metalice cu inchidere dubla.

16 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu