MB&F HM3 ReBel

DDupa ce au terminat cu modelul HM2 din colectia Horological Machine, cei de la MB&F au anuntat cea mai recenta creatie a modelului HM3: ReBel, R de la Right (dreapta) si B de la Black (negru). Principalele trasaturi ale noului model sunt culoarea si faptul ca este proiectat special pentru stangaci, adica sa fie purtat la incheietura mainii drepte.

La modelul original de HM3, unghiul la care se facea citirea orei de pe conurile iesite in relief de catre un stangaci nu era chiar bun. Citirea se facea foarte greu in cazul in care il purta pe mana dreapta, noul model rezolva aceasta problema.

Chiar daca nu pare, carcasa este de fapt din aur alb. Au colorat carcasa, placile si podurile in culoarea carbunelui si au lasat rotorul, si el din aur alb, sa faca un contrast puternic cu fundalul negru.

Este un ceas de mana foarte tehnic. Cele doua conuri ne arata orele si minutele, precum si indicatorul  de zi/noapte. Pentru ca indecsii sunt destul de mici a fost nevoie sa ii prelucreze la laser pentru a fi cat mai precisi la indicare. Mecanismul este compus din 304 piese, iar rotorul si balansierul care se vad prin geamul de safir sunt ajutate sa alunece de un numar de 36 de jewels.

HM3 Rebel va fi produs intr-o editie limitata de 18 ceasuri.

2 March   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu