Montblanc cu ocazia Zilei Indragostitilor

VVorbisem saptamana trecuta de Blancpain, care a lansat un ceas special cu ocazia Zilei Indragostitilor. Se pare ca si Montblanc a intrat in „febra iubirii”, lansand si ei un model care sa fie oferit celor dragi.

Ceasul A Precious Token of Love for Valentine’s Day, cu siguranta va impresiona doamnele, inca de la prima vedere. Se observa imediat delicatetea si eleganta de care da dovada acest model. Desigur, un astfel de ceas face parte din colectia de prestigiu a brandului, „The Princesse Grace de Monaco”. Compania a sustinut intr-un comunicat de presa ca „iubirea este un sentiment care poate fi exprimat in multe moduri: prin cuvinte sau muzica, printr-o privire, un geest sau printr-un dar. Dar, in final, cel mai mult conteaza povestea cadoului”. Desi, pentru Valentine’s Day, cei de la Montblanc au creat tot felul de cadouri ca instrumente de scris, bijuterii sau articole din piele, ceasul A Precious Token of Love for Valentine’s Day a acaparat toata atentia.

Modelul este in editie limitata de 8 bucati. Aceasta editie nu e stabilita numai datorita muncii depuse la crearea lui, dar si pentru toate diamantele pe care le detine. Pe bezel si carcasa sunt dispuse 76 de diamante, iar pe cadran, acestea sunt taiate in forme tridimensionale. Cei de la Montblanc sustin ca sunt foarte mandri de creatia lor.

Nu avem alte informatii privind mecansimul ceasului, dar presupunem ca nu este unul oarecare. Oricum, ii felicitam pentru acest model care are intr-adevar o eleganta aparte.

13 February   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

R Goldschmidt (13-02-2012 ; 11:41 am) #

Parerea mea este ca asii sunt in maneca celor de la van Cleef and Arpels cu seria lor Poetry of time-poetic complication- Ceasul Pont des Amoureux! Oricum, frumos ceas si al celor de la Montblanc!

Scrie un comentariu