Montblanc Star Worldtime GMT Automatic

IIeri am vazut la cineva un ceas de la Montblanc care a fost lansat in Ianuarie la Salonul International de Orologerie. Ceasul Star Worldtime GMT Automatic, din colectia „Star”, ne-a vrajit cu aspectul elegant, care are o doza de sportivitate. Brandul s-a gandit sa vina in ajutorul oamenilor de afaceri si bancherilor care se plimba prin lume, ei au stat la baza conceptului acestui ceas.

Ceasul afiseaza in acelasi timp GMT1 si GMT2, iar tot ce trebuie sa faca purtatorul, este sa selecteze zona unde doreste sa afle ora. Dupa cum spune si numele ceasului, acesta are un mecansim automat, cu o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si cu o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore. Ce este impresionant la acest mecanism, este faptul ca nu ii este afectat precizia indiferent de selectiile pe care le facem. Setarile pentru ore si minute se pot face separat, fara a afecta celalalt GMT. Ca functii, nu are foarte multe, indica doar orele, minutele, secundele, data si GMT.

Carcasa modelului Star Worldtime GMT Automatic este facuta din otel inoxidabil, polisat, are un diametru de 42 mm si o grosime de 12.6 mm. Rezistenta ceasului la apa este pana la o adancime de aproximativ 30 de metri. Cadranul si cureaua vin in doua variante de culori: fie cadran negru cu curea din piele de aligator neagra, fie cadran argintiu cu bratara din otel inoxidabil. Indiferent de combinatia aleasa, specificatiile tehnice sunt aceleasi.

Acest model este in editie limitata, iar pretul unui ceas este in jurul a 4.600 de dolari.

26 October   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Premiile Grand Prix D’Horlogerie | 10 si 10 (21-11-2011 ; 11:12 am) #

[…] “Petite Aiguille”, pentru ceasurile cu un pret sub 5.000 de franci elvetinei a fost castigat de Star Worldtime GMT Automatic, de la […]

Scrie un comentariu