Montblanc Tourbillon Bi-Cylindrique

CCu noul ceas de lux Tourbillon Bi-Cylindrique, Montblanc readuce in prim plan colectia Villeret 1858. Acesta este o versiune modificata a celebrului Tourbillon Mysterious, la care au mai adaugat un arc conic capabil sa opereze in acelasi timp cu primul. Au ales sa faca arcul spiralat conic pentru ca in acest fel nu mai este influentat de forta gravitationala in anumite pozitii. Au ales sa puna doua arcuri care se misca in sens opus pentru a reduce si mai mult erorile, in acest fel crescand acuratetea ceasului.

Tot in acest ceas au decis sa ne dezvaluie de ce era atat de misterios ceasul original Tourbillon Mysterious. Initial nu se vedea ce anume misca indicatoarele de ore si minute, parca levitau, dar acum au lasat  cadranul deschis pentru ca toate miscarile sa se vada clar. Un mecanism inteligent misca discurile de safir pe care erau puse indicatoarele.

Chiar daca este un cadran deschis, Montblanc a reusit sa ofere un design placut, sa nu-l aglomereze prea mult. Cu siguranta piesa centrala este tourbillonul cu acele doua arcuri conice.

Tourbillon Bi-Cylindrique va fi limitat la o singura bucata din platina, opt bucati din aur alb si opt bucati din aur roz. Pretul pentru ceasurile din aur roz este de 290.500 de  dolari, iar pretul pentru ceasurile din aur alb 303.700 de dolari.

1 February   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu