Moon Dust

RRJ-Romain Jerome a lansat o serie de trei modele, in care,  integrarea Lunii in cadranele ceasurilor ramane o traditie. Ceasurile din colectia Moon Dust incorporeaza aproape toate elementele puternice ale brandului, atat la exterior cat si la interior.

Cele trei modele sunt denumite in functie de culorile adoptate: Red Mood Chrono, Steel Mood Chrono si Black Mood Chrono. Pentru toate trei, specificatiile tehnice privind mecanismul sunt aceleasi. Acesta este unul automat, cu calibru RJ001-CH1 si cu o greutate oscilanta RJ. Ca frecventa, mecanismul are 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore. Diferentele intre cele trei modele sunt la nivelul designului. Toate ceasurile au o carcasa cu un diametru de 46 mm. Modelul Black Mood este creat din otel acoperit cu PVD negru, Red Mood are o carcasa din aur rosu, iar ceasul Steel Mood este creat din otel inoxidabil.

In afara de ceasul Red Mood Chrono, care are bezelul din fibra de carbon si aur, celelalte doua variante au un bezel confectionat din fibra de carbon cu otel inoxidabil si care cuprinde cateva resturi din Apollo 11. Cum era de asteptat, cadranele lucrate manual au la baza praful de luna, element care defineste intreaga colectie. Curelele ceasurilor sunt fie din cauciuc, fie din piele de crocodil, combinata cu fibra de carbon.

Cele trei modele din seria Mood Chrono sunt in editie limitata de 1.969 de bucati pentru fiecare varianta. Pretul difera totusi, in functie de modelul dorit. Primele doua modele, Moon Dust Black Mood Chrono si Moon Dust Steel Mood Chrono se vand la pretul de 14.990 de franci elvetieni, in timp ce pentru ceasul Moon Dust Red Mood Chrono a fost anuntat un pret de vanzare in jurul a 26.990 de franci elvetieni.

Cele trei modele aduc inca o data un plus de modernitate colectiei Moon Dust. Apreciem atat conceptual cat si designul celor trei si ne bucuram sa vedem ca cei de la RJ-Romain Jerome nu se grabesc sa isi schimbe stilul.

8 June   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu