Movado Vizio Carbon Fiber

MModelul de la Movado, Vizio Carbon Fiber, a inceput sa castige admiratia multor oameni. Ce-i drept, Movado a reusit sa aduca pe piaţa un model care sa-i imbunatateasca si mai mult imaginea. Vizio pare la prima vedere un ceas obisnuit, dar la o analiza mai atenta este destul de impresionant.

Desi carcasa este rotunda, aceasta forma obişnuita il face extrem de atragator, iar culoarea oţelului inoxidabil ii adauga un pic de eleganţa. Ceea ce il face si mai impresionant este pelicula de safir ce protejeaza cadranul negru. Este de asemenea destul de usor, avand un diametru de 45 de mm si o grosime de 13 mm. Mai mult, este potrivit pentru incheietura manii, cureau neagra fiind din fibra de carbon, material ce nu irita pielea chiar daca are o textura fina.

Afisajul cuprinde indicatoarele clasice pentru ore, minute si secunde, iar in spatele lor stau 3 contoare cronograf pe un fundal din fibra de carbon, ce ii dau o nota de modernitate. De asemenea, Vizio se foloseste de un mecanism elveţian ETA cu cuart, ce il determină a afiseze ora cu o precizie destul de mare. Butoanele aditionale, nu il incurca deloc pe purtator, ele fiind inclinate si avand o formă delicata.

Movado Vizio reuseste să imbine elganta, clasicul si modernitatea. Pretul acestui model este in jur de 2.000 de dolari.

3 March   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu