Noul GMT de la Blancpain: Viva Villeret

AA trecut ceva vreme de cand nu am mai auzit nimic de Blancpain. Ei au lucrat discret la crearea unui nou model, un ceas care aduce putina armonie in colectia brandului.

Ceasul Villeret Quantieme Annuel GMT are un design placut si simplu, chiar daca in general la un GMT suntem obisnuiti sa vedem cadrane cat mai complicate. Intra in aceeasi categorie cu celelalte modele care au fost prezentate la Baselworld 2011, care au condus brandul pe o noua treapta a orologiei. Ceasul combina functiile preferate ale companiei: GMT-ul si calendarul. Au decis sa schimbe design-ul traditional in ceea ce privesc aceste functii: ora locala este indicata in „prim-plan”, iar GMT 2 este afisat pe un cadran mai mic in dreptul orei 8; calendarul este impartit in 3 afisaje, pentru zi, data si luna acestea aflandu-se la orele 2, 3 si 4. Mecansimul care mentine toate aceste functii este unul automat, cu calibru 6054F care are o rezerva de energie de 72 de ore.

Carcasa este din aur roz sau alb, de 18k. Cele doua geamuri, de pe fata si de pe spate, sunt din cristal de safir antireflexie si sunt prinse foarte delicat de carcasa. Ceasul are un diametru de 40 mm, o curea din piele de aligator cu clema tripla si este rezistent la apa pana la 30 de metri. Desigur, Blancpain a pastrat unele aspecte de design: un cadran aerat, mare, cu indecsi mici si indicatoare delicate. Atat cadranul cat si carcasa sunt asortate intr-un „joc” de culori placut.

Este un model frumos, cu o combinatie inovatoare atat pentru Blancpain cat si pentru fanii lor.

17 August   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu