Noul Monaco de la TAG Heuer

TTAG Heuer a batut palma in Sepembrie 2010 cu noua scoala de arta Parsons pentru un redesign al celebrului model Monaco Automatic Chronograph. Parteneriatul a fost conceput sub forma unei competitii de 8 saptamani in care studentii scolii vor concepe o noua fata pentru ceas. Ei vor fi atent supravegheati si vor primi indicatii direct de la ceasornicarii companiei TAG Heuer.

Colaborarea este o oportunitate rara pentru cei 26 de tineri studenti ai scolii de arta. Nu se intampla prea des sa ai ocazia sa lucrezi pentru o companie asa de mare si mai ales sa ai sansa ca design-ul tau sa fie ales pentru o noua serie de ceasuri de lux. Elevii au fost impartiti in 8 echipe si au fost insarcinati cu un singur scop: sa creeze modelul propriu de Monaco.

Multe aspecte ale ceasului sunt deschise interpretarii cum ar fi culoarea, materialele, indicatoarele si design-ul folosit. Cu toate acestea elevii trebuie sa respecte un singur lucru: forma ceasului trebuie sa ramana aceeasi cu cea din 1960. Ceasornicarii de la TAG Heuer vor selecta 3 modele de ceasuri castigatoare din care numai unul va fi un potential ceas produs in editie limitata.

Modelele castigatoare vor fi anuntat pe 17 Decembrie. Aici puteti vedea toate cele 24 modele din care vor fi alese.

9 December   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu