O Noua Colectie De La JeanRichard

JJeanRichard a lansat o noua colectie, care cuprinde ceasuri cu un aspect mai clasic, dar care este imbinat cu tendintele contemporane. In colectia 1681, brandul incearca sa “intruchipeze” autenticitatea companiei, talentul si munca depusa de ceasornicari pentru a creea modele performante.

Colectia aduce si un tribut lui Daniel Jeanrichard, care in 1681 a lansat primul ceas creat in intregime de el. La numai 14 ani, Jeanrichard a dezvoltat o pasiune pentru ceasuri. In copilarie, el a gasit un ceas, pe care l-a studiat si apoi l-a desfacut pentru a incerca sa reproduca fiecare componenta. Fiind autodidact, a inceput sa invete cat mai multe despre mecanisme si ceasuri. In 1692, dupa ce a deprins tehnicile pentru constructia unui ceas, a primit titlul de “Maestru ceasornicar”.

Ceasul 1681 Ronde incearca sa aduca aminte de inceputurile brandului si sa pastreze vii traditiile lor. Creat in doua variante, una cu trei indicatoare si afisaj pentru data si una cu doua indicatoare si subcadran pentru secunde, ceasul are un mecanism JR1000, care are la baza mecanismul din 1681. Acesta este unul automat, ornat cu 27 de jewels, are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si cu o rezerva de energie de aproximativ 48 de ore. Pentru modelul 1681 Ronde Central Second, carcasa este creata din aur roz, are un diametru de 41 mm si o grosime de 10 mm. Aceasta este rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. Ceasul 1681 Ronde Small Second este creat din otel inoxidabil, are un diametru de 41 mm, o grosime de 10.9 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri. Indiferent de varianta aleasa, mecanismul este acelasi.

Cei de la JeanRichard spera ca cele doua modele sa fie inceputul perfect pentru noua colectie si sa aiba parte de succesul dorit.

29 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu