O noua varianta pentru HM4 de la MB&F

CCei de la MB&F lanseaza o noua varianta a modelului HM4, Razzle Dazzle & Double Trouble. La fel ca si predecesorul sau, HM4 Thunderbolt “Flying Panda”, este un ceas cu o arhitectura aparte.

Maximilian Büsser a afirmat intr-un comunicat de presa ca: „atunci cand ma jucam cu modele de avioane, majoritatea erau nave WW2. Ceasul HM4 Thunderbolt este inspirat din aceste avioane si de aceea are multe elemente provenite din acea perioada:cadrane cu un design vintage, piele militara autentica si multe altele.” Totusi, ceasul ofera un frau liber imaginatiei fiecaruia. Stim ca este inspirat din lumea avioanelor, dar, este posibil ca fiecare dintre noi sa isi creeze propriile legaturi in ceea ce priveste acest model.

Carcasa modelului este o combinatie intre titaniu din safir. Ca dimensiuni, masoara 54 mm in latime, 52 mm in lungine, iar grosimea este de 24 mm. In total, carcasa este asamblata din 65 de componente. Geamurile celor doua cadrane sunt din cristal de safir, iar in centru, pe ambele parti mai sunt inca doua astfel de geamuri, pentru a putea fi studiat mecansimul. Acesta este compus din 311 de elemente. Este mecanic, are un calibru propriu, 50 de jewels, o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 72 de ore. Ca functii, ceasul nu difera de predecesorul sau. Indica orele si minutele, are un cadran separat pentru indicatorul pentru energie si doua remontoare. Cureaua este facuta din piele vintage, folosita in gentile militare si se inchide intr-o catarama facuta din aur sau titaniu.

Daca la primul model avea ca element definitoriu acel urs panda, aici avem fie un ingeras desenat pe laterala, fie doua dansatoare. Indiferent de varianta de desen aleasa, ceasul are aceleasi specificatii tehnice. Mai mult, ceasul este in editie limitata de 8 bucati, pentru fiecare tip de desen. Fiecare ceas este unic, acel desen fiind creat manual.

29 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu