Omega Constellation Sedna

CCei de la Omega au lansat ceasul Constellation Sedna, care urmareste un design clasic si elegant, dar vine pe piata cu un material nou. Modelul a impresionat prin liniile clare ale carcasei si prin povestea pe care o are in spate.

Brandul a scos in evidenta materialul din care este creata carcasa, aur Sedna, care este de fapt un aliaj din aur, cupru si paladiu. Totusi, elementul principal este aurul, acesta avand o proportie de minim 75%. Tenta rosiatica a ceasului este data nu numai de aurul roz, dar si de cupru. Paladiul a fost folosit pentru rezistenta si pentru a garanta persistenta culorii in timp. Numele de Sedna provine de la un obiect trans-neptunian, care este de fapt o planeta mica, ce se invarte in jurul Soarelui si care are cea mai rosie suprafata din Sistemul Solar.

Din cate am inteles, carcasa ceasului Constellation Sedna are un diametru de 38 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri. Mecanismul este unul automat, cu un calibru 8501 si cu un esapament co-axial. Are doua casete arc montate in serie, rotire automata in ambele directii si o placuta oscilanta din aur rosu. Cei de la Omega sustin ca acest mecanism are o rezerva de energie de aproximativ 60 de ore.

Omega Constellation Sedna va fi creat intr-o editie limitata de 1.952 de bucati, numar special ales de brand, acesta  fiind anul in care a fost lansat primul ceas din colectia Constellation. Modelul va fi livrat intr-o cutie din lemn si va avea un certificat de garantie de 4 ani. Din pacate, nu am reusit sa aflam pretul de vanzare a ceasului.

14 February   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu