Panerai Luminor 1950 Regatta 3 Days Chrono Flyback

PPanerai a lansat recent ceasul Luminor 1950 Regatta 3 Days Chrono Flyback, care i-a incantat pe fanii brandului si a primit foarte multe laude in timpul prezentarii.

Brandul a creat acest model pentru a marca inceperea unei curse de yachturi vintage. Cei de la Panerai sustin ca Luminor 1950 Regatta 3 Days Chrono Flyback a fost conceput pentru a ii ajuta pe participantii acestei curse, pentru care timpul este “mai mult decat esential”. Intregul design al modelului este caracterizat de elementele traditionale ale brandului. Totusi, deoarece au dorit ceva in plus, ceasornicarii de la Panerai au decis sa adauge un plus de culoare, dat de indicatori.

Carcasa din titaniu are un diametru de 47 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri. Bezelul si butoanele sunt din acelasi material, iar pe ambele parti ale carcasei se afla geamuri din cristal de safir, cu o grosime de 1.6 mm, tratate cu material anti-reflexiv.  Mecanismul este unul automat, cu un calibru propriu, P.9100/R, creat in totalitate in atelierele brandului. Este compus din 328 de componente,  are o grosime de 9.55 mm, un balansier Glucydur, doua casete arc si un sistem KIF Parenchoc de absorbire a socurilor. Este ornat cu 37 de jewels, are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 3 zile. Ceasul vine cu o curea din cauciuc, care se inchide cu o catarama din titaniu.

Cei de la Panerai spera ca Luminor 1950 Regatta 3 Days Chrono Flyback sa ii ajute pe detinatorii de yachturi care vor participa la Cursa Panerai Classic Yachts. Din pacate nu am reusit sa aflam pretul sau editia acestui model.

21 February   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu