Panerai Luminor Marina 1950 3 Days

SSe pare ca cei de la Panerai au lansat un nou model, in care au incearcat sa inglobeze tot ce au avut ei mai bun. Ceasul Luminor Marina 1950 3 Days – 47mm a fost prezentat la expozitia „O’Clock – time design, design time”, care are loc intre 11 Octombrie si 8 Ianuarie 2012.

Modelul este inspirat dintr-un ceas vechi, aparut in jurul anilor 1940 – 1950. Dupa cum ne putem da seama si din denumire, ceasul are o carcasa de 47 de mm. Aceasta este facuta din otel inoxidabil si are un element aparte, acea protectie deasupra remontoarului, facuta tot din otel inoxidabil. Are o rezistenta la apa pana la 100 de metri si o curea din piele. Cadranul este in stilul Panerai, cu doua indicatoare si cu un cronometru pentru secunde la ora 9. Indecsii sunt iluminati datorita stratului de Superluminova, care se afla sub cadranul propriu-zis. Cadranul este protejat de un geam din cristal de safir.

Mecanismul ceasului Luminor Marina 1950 3 Days – 47mm este mecanic cu un calibru propriu, P.3001. Constructia acestuia se bazeaza pe poduri mai largi, are doua casete arc ce asigura o rezerva de energie de 3 zile si un balansier cu o inertie variabila. Toate acestea sunt vizibile prin geamul din cristal de safir de pe spatele carcasei. Indicatorul pentru rezerva de energie il gasim podul principal din spatele ceasului.

Ceasul Luminor Marina 1950 3 Days – 47mm este in editie limitata de 2000 de bucati, dar din pacate nu am reusit sa aflam pretul.

12 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu