Panerai Luminor Submersible 1950 Amagnetic

PPanerai lanseaza ceasul Luminor Submersible 1950 Amagnetic 3 Days Automatic Titanio despre care brandul sustine ca este o sinteza a respectului pentru traditii si, in acelasi timp valorifica autenticitatea companiei.

Desi pentru multi ceasurile Panerai par a fi identice, cu fiecare model lansat, brandul mai face un pas in tehnologie, ceasornicarii afirmand ca sunt mereu in cautare de componente inovatoare. Acest model are o rezistenta de 40.000 A/m la campurile magnetice, o limita care este de 8 ori mai mare decat valoarea impusa de NIHS (Norme ale Industriei de Ceasornicarie Elvetiana). Aceasta realizare a fost posibila datorita unei carcase interne creata din fier pur, care inchide si izoleaza intregul mecanism. Brandul sustine ca structura carcasei nu protejeaza ceasul doar in conditii extreme, ci si in viata de zi cu zi: campurile magnetice pot fi produse de aparatele electrocasnice, de calculatoare sau telefoane. La o expunere continua, ceasul poate sa-si piarda din performanta sau chiar sa se opreasca.

Carcasa interna din fier este pozitionata intr-o carcasa clasica Luminor Submersible, de 47 mm, creata din titaniu. Datorita levierului care inchide remontoarul, brandul a reusit sa ii confere ceasului o rezistenta la apa pana la o adancime de 300 de metri. Luminor Submersible 1950 Amagnetic 3 Days Automatic Titanio are o caracteristica despre care brandul sustine ca este noua. Bezelul din titaniu, pe care se afla un disc din ceramica neagra, se invarte intr-o singura directie pentru a impiedica rotirea accidentala, care ar putea afecta masurarea timpului in momentul scufundarilor. Nu stim exact ce vrea sa spuna Panerai in legatura cu acest bezel, deoarece am mai intalnit in colectiile brandului modele cu bezel uni-directional. Din cate am reusit sa aflam, ca elemente noi am putea vorbi de acel disc de ceramica sau de indecsii din titaniu, tratati cu Superluminova.

Imediat sub cadran, se afla acea carcasa din fier, iar in ea este plasat mecanismul. Acesta este automat, cu un calibru P.9000, si este creat in totalitate in atelierele brandului. Are un dispozitiv anti-soc Incabloc si doua casete arc legate de un rotor care se invarte in ambele directii, astfel, ajungandu-se la o rezerva de energie de 3 zile. De asemenea, mecanismul are un sistem destul de convenabil de setare a orei, indicatorul sarind de la o ora la alta, atat inainte cat si inapoi. In total, sunt 197 de componente care alcatuiesc mecanismul, printre care se numara si un balansier Glucydur. Ceasul este ornat cu 28 de jewels si are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora.

Luminor Submersible 1950 Amagnetic 3 Days Automatic Titanio are o curea din cauciuc, care se inchide cu ajutorul unei catarame din titaniu. Modelul vine livrat cu inca o curea si cu o unealta pentru schimbarea ei.

25 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu