Panerai Radomir 8 Days GMT Oro Rosso

CCei de la Panerai se numara si ei printre participantii la Grand Prix d’Horlogerie. Ceasul Radomir 8 Days GMT Oro Rosso este unul dintre cele mai indragite de fanii brandului, multi dintre ei fiind atrasi de cadranul ceasului. Cei de la Panerai au pastrat designul traditional, pe care il folosesc de ceva timp, dar acele mici indicatoare de pe cadran ii confera modelului un aer mult mai clasic.

Carcasa ceasului are un diametru de 45 mm si este creata din aur rosu. Geamul din cristal de safir, tratat cu material anti-reflexie, are o grosime de 1.2 mm. Indecsii si indicatoarele de pe cadran sunt acoperite cu material luminous. Elementul care sare imediat in evidenta este indicatorul rezervei de energie, de deasupra orei 6. Acesta ne face sa ne gandim la ceasurile din secolul trecut si, nu in ultimul rand, dupa cum sustin si cei de la Panerai, schimba complet “spiritul ceasului”. Carcasa are o curea din piele si o rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri.

Mecanismul automat, cu calibrul P.2002 este construit in totalitate de Panerai. Are o grosime de 6.6 mm, 21 de jewels, o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de 8 zile. Pe langa balansierul Glucydur, mai are un dispozitiv anti-soc KIF Parechoc. In total, mecanismul este alcatuit din 246 de componente, printre care se numara si trei casete arc.

Radomir 8 Days GMT Oro Rosso este in editie limitata de 500 de bucati si se vinde la pretul de 32.600 de franci elvetieni.

6 September   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Panerai Luminor 1950 Rattrapante 8 Days Titanio | 10 si 10 (01-10-2012 ; 4:02 pm) #

[…] a devenit din ce in ce mai activ. Pana acum, brandul si-a anuntat participarea la GPHG cu ceasul Radomir 8 Days GMT Oro Rosso si a lansat acum doua saptamani modelul Luminor Submersible 1950 Amagnetic 3 Days Automatic […]

Scrie un comentariu