Parmigiani Fleurier Bugatti Vitesse

PPrintre putinele branduri care si-au anuntat unul dintre ceasurile cu care vor participa la SIHH se numara si Parmigiani Fleurier. Ceasornicarii si-au incantat fanii cu o scurta prezentare a ceasului Bugatti Vitesse, care completeaza colectia cu acelasi nume.

Cu un design destul de atragator si cu un mecanism performant, cei de la Parmigiani Fleurier spera ca acest model sa fie apreciat in intreaga lume. De asemenea, ei doresc ca  Bugatti Vitesse sa se ridice, din punct de vedere tehnic, la acelasi nivel la care este masina din care a fost inspirat atat designul cat si numele ceasului.   Brandul vine cu ceva nou la acest model, texaliumul, care este folosit pentru constructia cadranului. Este un material asemanator fibrei de carbon, dar, spre deosebire de aceasta, reflecta lumina diferit. Pentru carcasa s-a folosit titaniul, care a fost slefuit si polisat in asa fel incat ceasul „pare ca vine din viitor”.

Ca dimensiune, ceasul Bugatti Vitesse masoara 36 x 50.7 mm si are o grosime de 22.7 mm. De asemenea, are o rezistenta la apa pana la o adancime de 10 metri. Remontoarul  destul de mare este creat din aur alb. Mecanismul din interior este unul mecanic, cu un calibru PF 372. Este compus din 333 de componente si este ornat cu 40 de jewels. Frecventa de functionare este de 21,600 de vibratii pe ora, iar rezerva de energie este de aproximativ 10 zile. Cureaua ceasului este din piele de aligator si se inchide cu ajutorul unei catarame din titaniu.

Din cate am inteles, Bugatti Vitesse nu este in editie limitata si este creat doar in doua variante de culori, albastru si portocaliu.

 

 

9 January   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu