Parmigiani Fleurier Tonda 1950

CCei de la Parmigiani Fleurier au lansat recent 4 modele adresate doamnelor, ceasurile Tonda 1950, care au primit foarte multe laude si au fost admirate pentru designul fara cusur.

Acestea 4 sunt cele mai noi modele din colectia Tonda 1950, care contine ceasuri ce scot in evidenta traditiile si principiile dupa care se ghideaza cei de la Parmigiani Fleurier.

Carcasa modelelor este compusa din trei parti si are un diametru de 39 mm si o grosime de 7.8 mm. Este construita din aur roz sau alb, iar bezelul este ornat cu 84 de diamante. Remontoarul are un diametru de 5 mm, iar carcasa este rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. Cadranul este creat din praf de perla Tahitian, iar indecsii sunt tratati cu material luminoscent. In interior, se afla un mecanism automat, cu un calibru PF 701 si cu o grosime de 2.6 mm. Este compus din 145 de componente, are o greutate oscilanta din platina si o singura caseta arc. In plus, este ornat cu 29 de jewels, are o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si are o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore.

Ceasurile Tonda 1950 vin cu o curea Hermes, care, in functie de model poate fi alba, rosie, neagra sau maro.

22 May   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu