Parmigiani Toric Quaestor Labyrinthe

PParmigiani Fleurier a prezentat la SIHH ceasul Toric Quaestor Labyrinthe, care are un design destul de interesant,  inspirat din mitologia greaca. Brandul a dedicat modelul acestei culturi si a reusit sa insereze, in mod subtil, cateva elemente simbolice ale mitologiei.

Cei de la Parmigiani au fost fascinati de labirintul mitic. Initial, se spune ca a fost inventat de Daedalus, pentru incarcerarea Minotaurului. De-a lungul timpului, legenda a fost modificata, iar acum, acest labirint are o semnificatie diferita pentru fiecare cultura.

Carcasa ceasului este creata din platina, are un diametru de 46 mm si o grosime de 13.2 mm. Discul de pe cadran, cel de sub “labirint” este din jad Burmesse, iar labirintul este creat din aur alb. Toric Quaestor Labyrinthe are un mecanism mecanic, cu un calibru PF357. Minute-repeaterul are la baza 2 gonguri. Pe langa cele 35 de jewels, mecanismul are o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 72 de ore. Ca functii, ceasul indica orele, minutele si secundele, are un afisaj pentru rezerva de energie si un minute repeater. Cureaua este din piele de aligator si se inchide cu o catarama din aur.

Toric Quaestor Labyrinthe este in editie limitata de 5 bucati.

23 January   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu