Patek Philippe are o noua casa

PPatek Philippe isi deschide un nou centru de productie. Muta divizia de ceasornicarie, ceasornicarie fina si specialisti in activitatile de restaurare care erau inainte la Le Sentier in Le Brassus, Elvetia. Compania a facut aceasta investitie din dorinta de a fi mai aproape de atelierele scolilor specializate din Vallée de Joux.

Cladirea va cuprinde trei ateliere specializate in care vor lucra 25 de angajati. Inaugurarea oficiala a avut loc Joi, 9 Decembrie 2010, in prezenta membrilor consiliului, primarului din Le Brassus si a presei locale. Lucrarile de constructie si renovare au durat destul de putin; au inceput in Martie anul acesta si au fost finalizate la inceputul lunii Septembrie, reusind in urmatoarele saptamani sa se aduca aparatura necesara si sa deplaseze angajatii la noul sediu.

Atelierul de ceasornicarie cuprinde 12 ceasornicari specializati in crearea de calendare perpetue pentru Patek Philippe. In atelierul de ceasornicarie fina lucreaza 5 ceasornicari specializati in ansamblare si finisarea ceasurilor, iar in departamentul de service lucreaza 8 ceasornicari care se ocupa de repararea si restaurarea ceasurilor cu complicatii.

Compania a ales sa-si consolideze pozitia in Vallée de Joux pentru a avea acces la o forta de munca mai calificata si pentru a fi mai aproape de scolile specializate, contribuind astfel la transmiterea cunostintelor mai departe.

13 December   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu