Patek Philippe Calatrava

AAnul acesta, la BaselWorld, ceasurile adresate doamnelor au avut un succes nemaipomenit si, pana acum, au fost clasate ca fiind cele care au impresionat cei mai multi vizitatori. Printre ele s-a numarat si modelul Calatrava de la Patek Philippe care a atras atentia publicului datorita designului delicat si elegant.

Initial, cadranul ceasului era simplu, dar ulterior, ceasornicarii brandului s-au gandit ca il vor face mai special daca adauga indicatorul pentru fazele lunii. Cei de la Patek Philippe sustin ca modelul Caltrava detine cele mai importante trasaturi pentru un ceas adresat doamnelor: este construit din aur, este ornat cu diamante, iar cadranul este creat in culori calde. Intr-adevar, multi vizitatori au fost impresionati de pietrele pretioase si de impactul pe care il au asupra ceasului. 

Asadar, carcasa are un diametru de 33.3 mm, o grosime de 8.4 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 metri. Este construita din aur galben, bezelul este ornat de 66 de diamante, iar pe ambele parti sunt geamuri din cristal de safir. Mecanismul este mecanic, cu un calibru 215 PS LU. Acesta este alcatuit din 157 de componente, printre care se numara un balansier Gyromax cu un arc Spiromax. De asemenea, este ornat cu 18 jewles, functioneaza la o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si asigura o energie de aproximativ 44 de ore. Remonoarul are doua pozitii: una pentru intoarcere si una pentru a seta ora. Ca functii, modelul indica orele si minutele central, iar la ora 6 acelasi subcadran indica secundele si fazele lunii.

Patek Pilippe Calatrava vine cu o curea din piele de aligator, de culoare bej, care se inchide cu o catarama din aur galben. 

10 May   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

vasile (13-05-2013 ; 2:58 pm) #

La ce pret ajunge ceasul acesta?

Scrie un comentariu