Patek Philippe Ref. 7140

DDe ceva timp a inceput un nou trend la ceasurile pentru doamne. Pe langa diamante, pietre pretioase si design delicat, se cauta un aspect clasic combinat cu una sau mai multe functii complicate. Unul dintre brandurile care a imbratisat aceasta moda este Patek Philippe, prezentand la BaselWorld ceasul Ladies First Perpetual Calendar.

In 2009, brandul a lansat ceasul Ladies First Chronograph, care s-a bucurat de un succes neasteptat. Ca urmare, cei de la Patek Philippe au creat ceasul Ladies First Perpetual Calendar pe care il definesc ca fiind un model sofisticat din punct de vedere tehnic, cu o estetica aparte.

Ceasornicarii sustin ca mecanismul 7140 este o conditie “sine qua non” pentru acest model, deoarece si-au dorit ca ceasul sa fie cat mai subtire posibil. Cu alte cuvinte, la acest model, nu i se potrivea decat calibrul 240Q creat si asamblat in atelierele proprii. Compus din 275 de component, are o grosime de doar 3.88 mm. Calendarul perpetuu nu trebuie modificat, acesta luand in considerare atat zilele de 30, 31 si 28 cat si ziua de 29 Februarie in anii bisecti. Daca ceasul este purtat regulat, de-abia in 2100 calendarul va trebui modificat. Carcasa ceasului este creata din aur roz, are un diametru de 35.10 mm si o grosime de 8.8 mm. De-a lungul bezelului sunt asezate 68 de diamante, care dau un plus de eleganta modelului. Pe ambele parti ale carcasei, sunt prinse doua geamuri din cristal de safir.

Nu stim nimic referitor la pretul ceasului Ladies First Perpetual Calendar si nici daca este in editie limitata. Stim doar ca la BaselWorld s-a bucurat de atentia multor vizitatori, in special a doamnelor.

26 March   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu