Perrelet Tourbillon automatic

PPerrelet Tourbillon  este, dupa cum sustin cei de la Perrelet, un mecanism ingenios, parte din arta ceasonicariei. Poate unii considera ca ceasul are un design un pic cam monoton, dar atentia ne este atrasa imediat de tourbillonul de 60 de secunde de la ora 12.

Desi simpla, constructia ceasului, bazata pe aceeasi paleta de culori, ne da impresia de parca ceasul ar fi dintr-o singura bucata. Placuta plasarea cadranului la ora 6, dar, in acelasi timp, locatia poate deveni uneori putin incomoda. Ceasornicarii de la Perrelet nu s-au putu desparti de colectia Turbine, asa ca au integrat si in acest modele acele palete din centru. Tentele de negru si gri ofera ceasului un character high-tech si pun in valoare materialul DLC din care este create carcasa de 50 de mm.

Asa cum ne-am fi asteptat de la Perrelet, mecanismul ceasului este unul automat, cu un calibru P-311, creat in atelierele MHVJ, o companie infratita cu brandul. Carcasa din DLC are o grosime de 13.8 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri. Cureaua care vine cu ceasul este din cauciuc.

Deoarece a fost proaspat lansat, nu am reusit sa aflam pretul sau editia de fabricare. In orice caz, recunoastem ca ceasul are o simplitate anume, care, pe de-o parte il face mai complex.

18 May   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu