Piaget Dancer

PPiaget ne prezinta un model cu care incearca sa multumeasca pana si cele mai pretentioase doamne. Ceasul Dancer este o „bijuterie mecanica”. De la cadran pana la curea, modelul este plin de diamante.

Totul a luat nastere in 1986, cand brandul a lansat colectia Dancer, iar in 2006, colectia a fost readusa la viata. Aceasta colectie este pentru ceasurile fara un anumit tipar, in care brandul si-a folosit imaginatia, fara a avea limite. Brandul sustine ca acest model este combinatia perfecta intre un design elegant si un mecanism precis. In plus, se specifica faptul ca acest model este cel mai subtire din lume.

Carcasa este facuta din aur alb si este impodobita cu 392 de diamante rotunde si 88 de diamante bagheta. Are un diametru de 26.8 mm si o grosime de 7.7 mm, deci si diamantele sunt destul de subtiri. Cadranul este si el plin de aceste pietre pretioase, iar cureaua cuprinde 277 de diamante rotunde si 468 de diamante bagheta. Inclusiv remontoarul este plin de diamante, iar cele doua indicatoare sunt facute din aur alb. Geamul este facut din cristal de safir, anti-reflexie.

Mecanismul ceasului nu este unul de oarecare. Este mecanic, cu un calibru foarte cunoscut, 830P, care are o grosime de 2.5 mm, 19 jewels si o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora. Mai mult, balansierul mecanismului este destul de mare, la fel si caseta arc care asigura o rezerva de energie de 72 de ore. Placuta principala are motive „Côtes de Genève”, iar podurile sunt tesite.

Brandul nu a oferit inca nici o informatie privind pretul acestui model sau numarul de ceasuri oferite publicului.

13 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu