Piaget Limelight Gala

AAm discutat mai demult despre ceasurile din colectia Limelight de la Piaget. Brandul a lansat un nou model din aceasta colectie, Limelight Gala, care este inspirat dintr-un ceas vintage, lansat de Piaget in anul 1973.

De cand a fost prezentat si pana acum, ceasul a strans o groaza de laude, iar fanii brandului au fost incantati de noul design care a luat nastere in colectia Limelight. In anii ’60, cei de la Piaget construiau ceasuri cu pietre pretioase sau combinatii intre mecanisme si bijuterii, care si-au lasat adanc amprenta in istoria brandului, mai ales ca au fost foarte cautate si apreciate in acea perioada.

Limelight Gala a impresionat datorita celor doua prelungiri ale sistemului de prindere al carcasei de curea. Deoarece au dorit o oarecare continuitate a carcasei, cei de la Piaget au ornat bezelul si cele doua prelungiri cu diamante. De asemenea, ceasornicarii au dorit sa pastreze o “delicatete si subtilitate” a cadranului, motiv pentru care nu au imbogatit ceasul cu functii speciale si l-au echipat cu un mecanism cuart, 890P. Pentru Limelight Gala au fost prezentate doua variante: una ornata cu 679 de diamante, dispuse pe cadran, curea si carcasa, si o varianta simpla, decorata cu mai putine pietre pretioase. Indiferent de modelul ales, ceasul are un diametru de 32 mm, iar carcasa este construita din aur alb.

Nu am reusit sa aflam pretul pentru Limelight Gala si nici editia de vanzare.

18 December   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu