Portuguese Yacht Club Chronograph Edition “Volvo Ocean Race 2011–2012”

PPentru a marca startul oficial Volvo Ocean Race 2011-2012, IWC Schaffhausen aduce un tribut curajului si spiritului de echipa al celor sase echipaje participante, lansand modelul Portuguese Yacht Club Chronograph Edition ”Volvo Ocean Race 2011–2012″. CEO-ul brandului sustinea intr-un comunicat de presa ca „aceasta cursa de-a lungul pamantului este una dintre cele mai solicitante evenimente sportive pentru echipe si se anunta a fi o competitie plina de drama si aventura. Participantii se vor pune in situatii extreme in fiecare zi, si, de aceea IWC Schaffhausen le dedica acest ceas, pentru extraordinarul spirit de echipa de care dau dovada”. Aceste principii au stat la baza crearii acestui model, care trebuie sa fie unul special pentru cursa supranumita „Everestul navigatiei”.

Brandul vede acest model ca fiind unul precis, practic, elegant si sport. Carcasa este facuta din titaniu, are un diametru de 45.4 mm si o grosime de 14.5 mm. Desi este adresat celor care iubesc apa, ceasul are o rezistenta la apa pana la 60 de metri. Cadranul este facut din fibra de carbon, de culoare neagra si pastreaza anumite element cu caracter nautic. Atat fata cat si spatele sunt acoperite de un geam din cristal de safir, anti-reflexie. Mecanimsul modelului este unul automat, 89361, care este unul dintre cele mai avansate mecansime cronograf ale brandului. Are 38 de jewels, o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 68 de ore. Ca functii, se afla undeva la mijloc: indica orele, minutele si secundele, are un cronometru pentru ore si minute la ora 12, la ora 6 se gaseste cronometrul pentru secunde, iar in dreptul orei 3 gasim afisajul pentru data.

Portuguese Yacht Club Chronograph Edition ”Volvo Ocean Race 2011–2012″ un model sport, care, cu siguranta le va aminti tuturor de acest moment.

2 November   by | Niciun comentariu

Scrie un comentariu