Ralph Lauren Sporting World Time

DDesi multi au fost surprinsi Ralph Lauren si-a facut aparitia la SIHH cu prezentarea ceasului Sporting World Time. Designerul bine cunoscut in lumea modei a considerat ca este momentul oportun sa imbine ceasurile sport cu linii mai elegante.

Ceasul Sporting World Time este inspirat din pasiunea lui Ralph Lauren. Acesta indrageste calatoriile si s-a gandit sa ofere ceva in plus celor care ii impartasesc pasiunea. Desi nu are un design foarte sport, multi sustinand ca pare a fi un ceas “casual”, modelul a impresionat prin functiile pe care le are. Pe langa indicarea orelor si minutelor in centru, ceasul are un indicator zi/noapte, unul pentru rezerva de energie si afiseaza si GMT2. Ultima functie este activata prin selectarea orasului dorit, dintre cele 24 disponibile, care sunt afisate la ora 6.

Carcasa ceasului este din otel inoxidabil, are un diametru de 45 mm si o grosime de 11.5 mm. Mecanismul este unul automat, cu rotatie unidirectionala si cu un calibru RL939, creat de cei de la Jaeger-LeCoultre.  Este alcatuit din 305 de component si 34 de jewels, are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 40 de ore.

Sporting World Time are o rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri si vine livrat cu o curea din piele de aligator.

30 January   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu