Raymond Weil: 35 de ani de istorie

RRaymond Weil sarbatoreste 35 de ani de cand s-a lansat pe piata ceasurilor de mana. Cu aceasta ocazie prezinta un ceas special, unic in intrega colectie a brandului. Chiar daca au schimbat multe aspecte in ceea ce priveste „reteta” ceasurilor, au pastrat intr-o oarecare masura trasaturile specifice, care definesc brandul. Ceasul Maestro 35th este un model care combina 35 de ani de istorie cu luxul modern. Aniversarea a 35 de ani este supranumita cea de Rubin. Aceasta piatra pretioasa reprezinta victoria, iubirea, fericirea si pasiunea – elemente care au fost baza acestei companii, dupa cum afirma directorii.

Are un mecanism automat, cu calibru fabricat in atelierele Raymond Weil, RW4600. Mecanismul are 26 de jewels, mai precis rubine si o rezerva de energie de 38 de ore. Ca functii, el indica ora, minutele si secundele, are un cronometru pentru 7 zile la ora 5 si unul pentru 12 luni la ora 7. Afisajul pentru fazele lunii este prezent la ora 12.

Carcasa este din aur galben de 18k, are un diametru de 39.5 mm si o grosime de 10.85 mm. Bezelul este tot din aur galben si la fel si remontoarul care are gravate initialele brandului „RW”. Geamurile sunt din cristal de safir, anti reflectie, iar rezistenta la apa este de pana la 50 metri. Pe geamul din spate este gravata inscriptia „35th Anniversary Edition”. Cureaua este din piele de aligator de culoarea maro cu clema din aur galben.

Un ceas elegant, subtil si unic! Atentia cu care este lucrat ne arata intr-adevar experienta companiei in domeniu.

22 August   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu