Raymond Weil Freelancer Steel & Rose Gold Class

CCronografele Raymond Weil sunt apreciate in toata lumea. Din acest motiv,  brandul lanseaza ceasul Steel & Rose Gold Class din colectia Freelancer, care este de fapt o reinterpretare a celor mai bine vandute cronografe clasice semnate Raymond Weil.

Colectia Freelancer este una destul de veche, in care cei de la Raymond Weil au incercat sa mentina in viata conceptele brandului, dar, in acelasi timp sa le combine cu cernitele modernitatii. Anul acesta, colectia se va axa pe ceasuri din otel inoxidabil, combinate cu aur roz. Brandul sustine ca aceasta combinatie este una subtila si perfecta pentru o colectie “plina de personalitate”.

Tendintele clasice si elegante ale modelului sunt date de carcasa din otel inoxidabil, de 42 de mm si de cureaua din piele maro. Aurul roz de pe cadran creeaza un contrast puternic si, in acelasi timp, sporeste lizibilitatea ceasului. Pe langa grosimea de 13.7 mm, carcasa are si o rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri. Mecanismul automat este ornat cu 25 de rubine si are o rezerva de energie. Ca functii, ceasul indica orele, minutele si secundele si are un indicator pentru data in dreptul orei 3. Cronografele beneficeaza de doua subcadrane, unul pentru 30 de minute si unul pentru 12 ore. Pentru pornirea si oprirea cronografelor se foloseste butonul din dreptul orei 2, iar pentru resetarea lor, cel din dreptul orei 4.

Putem spune ca Freelancer Steel & Rose Gold Class este un ceas elengant, un note clasice si care poate fi purtat la orice ocazie.

22 June   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Raymond Weil Lady Maestro | 10 si 10 (02-07-2012 ; 5:04 pm) #

[…] de la Raymond Weil s-au pus serios pe treaba. Dupa ceasul Steel & Rose Gold Class, brandul lanseaza un nou model din colectia Maestro, adresat femeilor. Ceasul Lady Maestro atrage […]

Scrie un comentariu