Reverso Treasure Hunt

AAnul acesta Jaeger-LeCoultre aniverseaza 80 de ani de la lansarea primului model din colectia Reverso. Cu aceasta ocazie organizeaza un concurs online prin care oricine are sansa de a castiga un ceas Reverso sau un tur prin fabrica companiei, in locul unde a luat nastere primul model in 1913.

Concursul poarta numele de “The Reverso Treasure Hunt”, iar pentru a putea participa trebuie sa urmati niste pasi simpli.
Mai intai trebuie sa intrati pe pagina de Facebook a companiei, unde o sa trebuiasca sa dati Like pentru a putea mai apoi sa raspundeti la 7 intrebari simple despre istoria modelului Reverso. Toate raspunsurile trebuie sa fie corecte pentru a putea merge mai departe. Daca ati gresit raspunsurile puteti reface testul. Raspunsurile le puteti gasi in pagina de facebook sau site-ul oficial al companiei.

Pentru a merge mai departe trebuie sa fiti atenti pe 21 Februarie la instructiunile de pe Facebook care va vor spune unde sa va duceti sa gasiti codul secret. Trebuie sa accesati aplicatia Facebook Places unde veti gasi obiectul care contine codul secret, pe care mai apoi il veti introduce in pagina.

Ziua de extragere va fi pe 4 Martie, data la care a fost depus pentru prima oara brevetul de inventie pentru mecanism.

Va dorim succes!

15 February   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu