Richard Mille Americas

RRichard Mille dezvaluie o noua editie limitata de ceasuri automatice pentru scufundari, concepute exclusiv pentru comercializarea lor in America de Nord si cea de Sud. RM 028 Americas este o editie de 30 de ceasuri cu un aspect impunator.

Odata cu introducerea colectiei RM 028 in 2009, Richard Mille a avut succes cu combinatia dintre cadran si miscarea mecanismului care este vizibila prin el, semne distinctive ale brandului, cu caracteristicile specifice cerute de scafandri bineinteles. Ceasul are o carcasa neagra din titan cu o dimensiune de 47mm, mai complexa decat primele versiuni ale modelului, culorile rosii si albe accentueaza foarte bine indicatorii. Are o rezistenta la apa de 300 metri (30atm) si un inel rotativ unidirectional.

Mecanismul automatic RM 028 incorporeaza un rotor cu o geometrie variabila, o noua idee inovatoare, care ajusteaza automat nivelul la care se roteste, in functie de stilul de viata al purtatorului.

Ceasul este disponibil in magazinul nou deschis din Beverly Hills al celor din Richard Mille si va ajunge la ceilalti comercianti autorizati pana la sfarsitul lunii. Pretul de vanzare este de 82.000 de dolari.

12 January   by | 2 comentarii | Branduri:

Comentarii

Pingback Richard Mille Dark Diver Automatic Chronograph | 10 si 10 (29-06-2012 ; 1:21 am) #

[…] special conceput pentru scufundari, care are o carcasa rotunda si seamana foarte bine cu un modelul RM 028 Americas despre care am discutat mai […]

Pingback Richard Mille Dark Diver Automatic Chronograph | 10 si 10 (29-06-2012 ; 3:48 pm) #

[…] special conceput pentru scufundari, care are o carcasa rotunda si seamana foarte bine cu modelul RM 028 Americas despre care am discutat mai […]

Scrie un comentariu