Roger Dubuis Excalibur Table Ronde

RRoger Dubuis a inceput anul 2013 in forta. Brandul si-a incantat fanii cu o prezentare a ceasului Excalibur Table Ronde, un model inspirat din legendele Regelui Arthur si a Cavalerilor Mesei Rotunde. Modelul nu a fost inca lansat si nu poate fi vazut mai de aproape decat in cadrul Salonului International de Orlogerie, care va incepe pe 21 Ianuarie.

Fanii brandului au fost placut impresionati, nu numai datorita faptului ca ceasul pastreaza traditiile colectiei, dar este si bogat in detalii ce fac trimitere la numele pe care il poarta. Modelul a fost lansat sub acelasi motto folosit si de Cavalerii Mesei Rotunde: “Curaj si Generozitate”. Elementul care atrage cel mai mult atentia este cadranul construit pentru a simboliza legendara masa rotunda. In loc de indecsi s-au folosit mici figurine create din aur roz, care ii reprezinta pe cei 12 cavaleri. De apreciat este munca depusa de tehnicieni pentru a construi fiecare “cavaler” diferit, cu detalii si expresii proprii. “Masa”de pe cadran a fost creata cu ajutorul emailului. Carcasa este construita tot din aur roz si are un diametru de 45 mm. Ceasornicarii au acordat o atentie deosebita si bezelului, care seamana cu coroanele regale. Desi nu indica decat orele si minutele, ceasul are un mecanism automat, RD822, care poarta Sigiliul Genevei. Modelul este finalizat de o curea neagra, din piele de aligator.

Ceasul Excalibur Table Ronde este in editie limitata de 88 de bucati, iar lansarea oficiala va avea loc la SIHH, anul acesta. Cel mai probabil, atunci vom afla si pretul. Cei de la Roger Dubuis spera ca acest model sa devina la fel de cunoscut ca legendele din care a luat nastere.

7 January   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu