Roger Dubuis La Monégasque Flying Tourbillon

DDeja am discutat despre alte doua modele de la Roger Dubuis, prezentate la SIHH. Am mai gasit si un al treilea ceas, care a avut parte de o prezentare la fel de impresionanta ca celelalte doua. Cei de la Roger Dubuis sunt foarte multumiti de reactia pe care a creat-o ceasul La Monégasque Flying Tourbillon.

Ceasul face parte din cea mai nou colectie creata, La Monégasque. Aceasta va contine modele concepute pe un amestec intre precizie si eleganta. Mai mult, brandul vrea sa creeze pentru fanii acestei colectii, mecansime complicate care sa impresioneze din orice punct de vedere.

Desigur, ceea ce ne atrage imediat atentia este tourbillonul de la ora 7. Fiecare piesa a acestuia, la fel ca toate cele 293 de componente ale mecanismului , au fost asamblate si decorate manual. Detaliile decoratiilor sunt vizibile pe cadran, care este alcatuit din cele trei discuri, de culori si cu efecte diferite. Revenind la mecansim, acesta este unul mecanic, cu un calibru propriu, RD540. Pe langa faptul ca are o frecventa de 3 Hz si o rezerva de energie de aproximativ 60 de ore, ceasul indeplineste toate cerintele pentru Sigiliul de la Geneva. In ceea ce priveste carcasa, aceasta este facuta din aur roz, are un diametru de 44 mm si o rezistenta la apa pana la 50 de metri adancime.  Ceasul La Monégasque Flying Tourbillon se „termina” cu o curea din piele neagra.

Roger Dubuis nu a specificat nici pretul si nici disponibilitatea ceasului. Totusi, sunt cateva voci care sustin ca modelul este in editie limitata.

15 February   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu