Roger Dubuis Tribute to the Minute Repeater

RRoger Dubuis a lansat ceasul Tribute to the Minute Repeater care arata inca o data talentul si maiestria cu care lucreaza ceasornicarii brandului.

Modelul inglobeaza majoritatea principilor dupa care se ghideaza cei de la Roger Dubuis. Ceasornicarii sustin ca Tribute to the Minute Repeater “se remarca printr-o personalitate deosebita, prin eleganta si exceleaza la capitolul expertiza tehnica”. De asemenea, ei au incercat sa combine elementele high tech cu cele traditionale in asa fel incat sa gaseasca un echilibru optim intre cele doua.

Colectia Tribute este o combinatie intre “trecut, prezent si viitor”. Aceasta a surprins de-a lungul timpului cele mai importante creatii ale brandului, iar unii o privesc ca pe “o poveste” a celor de la Roger Dubuis. Ma mult, ea este una dintre colectiile preferate ale fondatorului, care promite ca o va imbunatatii si ca ii va aduce noi membrii cat mai curand.

Carcasa ceasului Tribute to the Minute Repeater este din aur roz si are un diametru de 45 mm. Cadranul este partial deschis pentru a se putea observa o parte din mecanism. Acesta este unul automat, cu un calibru propriu, RD08 si este compus din 415 componente. Contine un micro-rotor dublu din platina, iar placuta principala este decorata cu motive “Cotes de Geneve”. Mecanismul este ornat cu 42 de jewels, are o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si asigura o rezerva de energie de aproximativ 60 de ore. Ceasul vine cu o curea din piele de aligator, care se inchide cu ajutorul unei catarame metalice.

Tribute to the Minute Repeater este creat in editie limitata de 8 bucati. Din pacate, nu am reusit sa aflam pretul acestui model.

1 March   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu